iFixit розібрала 16-дюймовий MacBook Pro

Експерти сайту iFixit розібрали корпус MacBook Pro з 16-дюймовим екраном, який презентовано в першій половині листопада.

Ноутбук включає найбільшу матрицю, яку Apple використовує у своїх портативних пристроях з часів випуску MacBook Pro 17 “. 16-дюймовий екран Retina зі світлодіодним підсвічуванням, True Tone і розширенням 3072 × 1920 пікселів (226 ppi). Базова версія забезпечується процесором Intel Core i7 9-го покоління з тактовою частотою 2,6 ГГц (4,5 ГГц в Turbo Boost) і графікою AMD Radeon Pro 5300M. Є також акумулятор на 100 Вт / год, 16 ГБ ОЗУ типу DDR4 і 512 ГБ SSD.

Новинка помітно більша за розмірами, ніж MacBook Pro 15, незважаючи на менші рамки навколо дисплея. Товщина практично ідентична. Фізична клавіша ESC винесена з Touch Bar, а кнопка Touch ID отримала матове покриття. Змінилося розміщення клавіш зі стрілками, тепер вони всі одного розміру.

Дизайн механізму клавіш майже ідентичний Magic Keyboard в MacBook Pro 2015 року, а навколо немає пилонепроникної мембрани, яку додала Apple в останні оновлення ноутбука. Це може послужити хорошим знаком: елемент доданий вимушено через механізм типу «метелик», який постійно засмічувався пилом і виходив з ладу.

Вентиляційні отвори у порівнянні з 15-дюймовим MacBook Pro збільшені, що разом зі збільшеними лопатями вентилятора дає приріст рівня повітряного потоку на 28%. Усередині виявлені три мікрофони «професійного рівня» і шість динаміків.

Ремонтопридатність 16-дюймовий MacBook Pro з оцінки iFixit – 1 бал з 10. Процесор, ОЗУ і пам’ять припаяні до логічної плати, а клавіатура, батарея, динаміки і Touch Bar приклеєні та захищені заклепками. Єдиний зазначений плюс – можливість порівняно простий заміни трекпада.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.