Магазин Xiaomi тимчасово обрушила ціни на найкращі смартфони

Як відомо, компанія Xiaomi створює дуже хорошу електроніку за мінімальні суми грошей, однак іноді, час від часу, її можна придбати так і зовсім ще дешевше. Для цього потрібно приймати участь в різного роду розпродажі і акції, тому що це дозволяє купувати будь-які фірмові гаджети бренду по відчутно зниженими цінами. Сьогодні 19 листопада 2019 року, на території України стартувала вкрай велика потужна акція, дозволяє яка придбати телефони від даного виробника за зниженою ціною. Все завдяки розпродажу «Чорна п’ятниця», яка буде проводитися протягом двох тижнів. Це означає, що час на те, щоб прийняти в ній участь, ще є.

Потрібно відразу ж зазначити, що кількість учасників у розпродажі товарів обмежена, тому під її кінець будь-які товари так і зовсім можуть зникнути з продажу, або ж вони стануть недоступні в певних розквіті або ж модифікаціях. За зниженими цінами придбати будь-які смартфони Xiaomi можна в офіційному онлайн-магазині даного виробника для російського регіону. Звідти можна оформити доставку прямо додому або на роботу, або ж вибрати самовивезення з будь-якого зручного пункту видачі. На всі найменування діє офіційна гарантія від виробника терміном на два роки, тому що абсолютно всі найменування у повній мірі сертифіковані для продажу на українській території.

За зниженою ціною можна купити навіть такі новітні телефони, як Mi 9T, Redmi Note 7, Mi A3 і Redmi 7A, які були випущені в нинішньому 2019 році. Максимальний розмір знижки досягає 2200 гривень, а це досить багато з урахуванням вартості мобільних пристроїв, так як в такому випадку знижка перевищує навіть 15% від цінника смартфона. За зниженою ціною продають різні моделі телефонів, причому в різних розцінках і модифікаціях. Так, якщо купити Redmi 7A в версії з 16 ГБ пам’яті в звичайний час можна за 3300 гривень, то зараз його пропонують за 2900 гривень, тобто трохи дешевше. Якщо ж купувати Mi 9T в версії з 128 ГБ накопичувачем, викласти за неї в рамках акції буде потрібно всього 10500 гривень, тоді як без розпродажу вона коштує 12 100 гривень.

Якщо з якихось причин зробити покупку в офіційному онлайн-магазині неможливо, можна відвідати роздрібні магазини Mi Store, так як і вони беруть участь у розпродажі. Таку також вирішили підтримати найближчі партнери Xiaomi на українській території, входять в число яких DNS, «Алло», «Цитрус», «Ельдорадо» та інші великі роздрібні мережі. Це відмінна можливість придбати собі гарну техніку за зниженими цінами. Розпродаж «Чорна п’ятниця» проходить до 1 грудня 2019 року, але зволікати з покупками до останнього не варто з очевидних причин. У розпродажу беруть участь різні модифікації і забарвлення телефонів, тому вибрати є з чого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.