Sony представить чотири флагмана і три середньобюджетних смартфона у 2020 році

Японський сайт опублікував інформацію про плани мобільного підрозділу Sony на 2020 рік. Компанія презентує кілька флагманських пристроїв і щонайменше три смартфона для середнього цінового сегмента.

Флагман 2019 року Sony Xperia 1 продовжить модель Xperia 1.1, яку оснастять 4К-екраном і квадрокамерою на тильній стороні корпусу. Презентація новинки, як очікується, відбудеться на MWC 2020 в лютому.

Модель Xperia 3 займе нішу між Xperia 1 і Xperia 5 і буде представлена ​​найближчим часом. Вона відзначиться потрійною основною камерою і 2К-матрицею дисплея. Є інформація, що Xperia 3 призначена тільки для японського ринку.

Xperia 5 також буде оновлено моделлю Xperia 5.1, анонс якої очікується на MWC 2020. Смартфон отримає чотири фотосенсора ззаду і екран з роздільною здатністю 2К.

Основним флагманом Sony в 2020 році виявиться Xperia 0. За інформацією джерела, він отримає відразу шість тильних датчиків зображень: у червні інсайдер Max J. публікував рендери і характеристики камери подібного смартфона. Роздільна здатність дисплея складе рекордні 5К, а анонс відбудеться на початку осені на виставці IFA 2020.

Усі чотири флагмана працюватимуть на ще не представленому чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865 з модемом для роботи в мережах 5G. Що стосується середньобюджетних моделей, передбачається, що їх оснастять чіпсетами Snapdragon 735 або Snapdragon 665.

Підтверджень інформації немає: опублікувавший витік сайт отримав інформацію від анонімного інформатора.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.