У додатку камери Samsung з’являться нові режими зйомки

Портал xda-developers знайшов в коді програми камери Samsung згадку нових режимів зйомки. Згадуються «Режим режисера», «Нічний гіперлапс», «Вертикальна панорама» і призначені для користувача фільтри.

«Режим режисера» дозволить зафіксувати фокус на об’єкті зйомки і «вибрати кого знімати крупним планом». Можна буде плавно перемикатися між об’єктивами і знімати одночасно з декількох камер. Подібна функція поки доступна тільки в лінійці iPhone 11, але зі стороннім додатком Filmic Pro.

«Нічний гіперлапс» – очевидно, що функцію гіперлапса з’єднають з нічним режимом. У коді згадується, що при зйомці необхідно тримати смартфон нерухомо.

Single Take Photo – режим дозволяє захоплювати сцену одночасно на фото і відео. Принцип роботи схожий на зйомку панорамного фото: повільно ведете смартфон і на екрані відображаються підказки (швидше або повільніше).

«Вертикальна панорама» – за замовчуванням цього режиму немає в камерах Samsung, а тепер з’явиться.

Призначені для користувача фільтри – у користувачів з’явиться можливість робити з фотографії фільтр. Звучить не дуже зрозуміло, але іншого пояснення поки немає.

Раніше стало відомо, що майбутня флагманська лінійка Galaxy S11 зможе знімати відео з роздільною здатністю 8К. Очікується, що сенсор основної камери отримає розширення 108 Мп.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.