Прошивка MIUI 12 ніколи не вийде для цих смартфонів Xiaomi

В даний час вже все китайські моделі смартфонів Xiaomi були оновлені до прошивки MIUI 11, а глобальну їхньою версією отримають до кінця грудня. Поки китайська корпорація займається розгортанням даного програмного забезпечення на свої вже випущені моделі мобільних пристроїв, її співробітники активно створюють нову прошивку, реліз якої відбудеться тільки в 2020 році. Це звичайно ж MIUI 12, і вже відомо, які з телефонів бренду її абсолютно точно не отримають. Чому це трапиться – не повідомляється, проте бренд з Китаю вирішив просто перерахувати моделі смартфонів, для яких доступна в даний час операційна система виявиться самої останньої в своєму класі, тобто до нової вони гарантовано не будуть оновлені.

Які конкретно нововведення з собою принесе прошивка MIUI 12 поки що невідомо, але користувачі, як і завжди, гарантовано можуть розраховувати на поліпшення зовнішнього вигляду, на підвищення швидкості роботи, на посилення захищеності, на збільшення автономності, а також на інші особливості, за рахунок яких нова ОС виявиться набагато більш привабливою, ніж будь-яка інша з усіх, випущених компанією Xiaomi. Очікується, що в новій прошивці зовсім не буде ніякої реклами, тому що в 2020 році бренд змінить свою стратегію додаткового заробітку грошей, переставши показувати користувачам своїх телефонів рекламні банери заради заробітку на цьому коштів у великих обсягах. Замість цього в програмному забезпеченні можуть з’явитися «спонсорські програми», про які зараз ходять чутки.

Повідомляється, що прошивка MIUI 12 абсолютно точно не вийде для таких моделей смартфонів, як Redmi Note 4X, Redmi 4X, Redmi Note 5A (всі версії), Mi 5C, Mi Max 2, Mi Note 2, Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Redmi 5 Plus, Mi 5X, Redmi 5A і Redmi 5. Всім користувачам цих мобільних пристроїв в цьому плані безумовно не пощастило, так як до нової операційної системи вони не оновляться. Без неї також залишився планшетний комп’ютер Mi Pad 3, який не буде оновлено до свіжої прошивки. Для всіх цих електронних пристроїв прошивка MIUI 11 виявиться останньою, тобто подальша їх програмна підтримка з точки зору ПО здійснюватися вже не буде жодним чином, тому всім власникам таких варто задуматися про покупку нових

Швидше за все, співробітники Xiaomi порахували ці телефони 2015 року, 2016 і 2017 років вже застарілими, і саме тому від їх підтримки за частиною програмного забезпечення було вирішено відмовитися. Втім, навіть не дивлячись на відсутність прошивки MIUI 12, власники цих моделей мобільних пристроїв зможуть продовжувати їх в повній мірі використовувати без будь-яких складнощів, але тільки на старому ПО. Очікується, що нова операційна система від китайської корпорації виявиться анонсована в кінці 2020 року, а потім, через якийсь час, вона спочатку буде випущена для китайських моделей мобільних пристроїв бренду, а потім і для міжнародних, завдяки чому встановити її зможуть жителі Росії, Європи і безлічі інших країн світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.