Додаток Samsung Camera натякає на запис 8К-відео і розширення камери 108 Мп в Galaxy S11

Фахівці сайту XDA Developers вивчили код додатка Samsung Camera, який міститься в оболонці One UI 2.0 beta 4. Знахідки можуть свідчити про низку особливостей флагманів Samsung Galaxy S11.

Згадується можливість запису відео у 8К. Імовірно, це передбачено для Galaxy S11 з чіпсетом Exynos 990: він також підтримує запис відео 8К при 30fps і 4К при 120fps.

Для запису 8К-відео датчику потрібно захоплювати 33 177 600 пікселів, тоді як в останніх Galaxy S вбудований 12-мегапіксельний датчик (12 000 000 пікселів). У флагмани доведеться встановити сенсор з великою роздільною здатністю, що узгоджується з витоками про використання датчика зображення на 108 Мп. Підтримка такого розширення для фото також присутній в оновленому додатку Samsung Camera.

Фахівці виявили згадку співвідношення сторін 20: 9, що може свідчити про тип дисплея в Galaxy S11. Хоча таке співвідношення може застосовуватися і в інших майбутніх смартфонах компанії.

Серед нових режимів Samsung Camera – можливість перемикання між об’єктивами під час зйомки, Night Hyperlapse, вертикальні панорами і призначені для користувача фільтри.

Раніше інсайдер Еван Бласс розкрив попередні специфікації Galaxy S11. Samsung випустить три моделі з різними розмірами дисплеїв, дві старших працюватимуть з мережами 5G. Презентація відбудеться в лютому 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.