Xbox X019: усе найцікавіше з першого дня виставки

15 листопада в Лондоні пройшов перший день щорічної конференції X019 від Microsoft, присвячений фірмової консолі Xbox One і пов’язаним з нею продуктам. Розробники висвітлили нові деталі Project xCloud, показали прем’єрні та геймплейні трейлери декількох ігор, а також анонсували ряд оновлень.

Незважаючи на те, що в тестувальному режимі хмарної ігрової платформи Project xCloud поки є лише близько 50 тайтлів, їх кількість планується суттєво збільшити. Головна новина – майбутня підтримка платформою комп’ютерів на Windows 10 з 2020 року. Буде можливість проходити ігри і по підписці Xbox Game Pass.

Власники контролера Dualshock від PS4 теж зможуть підключитися до xCloud. Заявлена ​​колаборація з багатьма виробниками техніки для збільшення кількості гаджетів з підтримкою сервісу.

Everwild

Перша ігрова новинка, представлена на X019. Створенням займалися автори знаменитої Sea of Thieves.

Grounded

Гра являє собою черговий проект від Obsidian Entertainment, що випустили The Outer Worlds. Геймерам належить вжитися в роль крихітного чоловічка розміром з мурашку і вижити в жорстокому світі величезних міських садів і парків. Жанр продукту – кооперативний Survival. Наголос робиться на креативність і відкритий світ. Прем’єра – влітку 2020 року.

Bleeding Edge

Це мультиплеєрний кроссплатформер в дусі Overwatch. Передзамовлення прямо зараз можна оформити в Steam. Дата релізу – 24 березня 2020 року.

Halo Reach

Видавці підтвердили, що чергова частина легендарної франшизи Halo вийде 3 грудня цього року і вперше в історії стане відразу доступна в розширенні 4K. Насолодитися шутером зможуть із першого дня і власники ПК. Передзамовлення можна оформити в Steam і Microsoft Store. Очікувано, Halo Reach буде доступна і за передплатою Xbox Game Pass.

Microsoft Flight Simulator 2020

Новий трейлер симулятора пілота зі свіжими пейзажами, видами з кабіни як легкомоторних літаків, так і величезних пасажирських лайнерів і бізнес-джетів.

Tell Me Why

Неймовірно атмосферний тайтл від DONTNOD – творців інтерактивного кіно Life is Strange. У ньому розповідається про життя двох близнят Тайлер і Елісон Ронан, одна з яких змінила стать на чоловічу. Влітку 2020 року покупці отримають відразу всі глави Tell Me Why: на цей раз чекати вихід кожного епізоду окремо не доведеться.

CrossfireX

Microsoft показала перший геймплейний трейлер безкоштовного онлайн-шутера, вихід якого відбудеться в наступному році ексклюзивно для приставки Xbox One. Деякі локації вкрай нагадують CS: GO.

Wasteland 3

Під завісу заходу глядачів познайомили з трейлером довгоочікуваного продовження франшизи Wasteland, реліз якого запланований на 19 травня 2020.

Інше

Planet Coaster, Rust, KartRider і проекти серії Yakuza стануть доступи власникам Xbox One в 2020 році.

Додатково анонсували безліч оновлень для таких популярних онлайн-проектів, як Sea of Thieves і Fortnite.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.