Windows 10 отримала велике оновлення November 2019 Update

Ось і настав той самий день, якого багато хто зовсім точно давно чекали. Сьогодні, 13 листопада 2019 року, американська корпорація Microsoft виконала давню мрію багатьох людей, тому що лічені години назад вона поширила велике оновлення для Windows 10, а носить таку назву November 2019 Update. Це великий апдейт, який приносить з собою ряд значних нововведень, але основне його нововведення – підвищення швидкості роботи, якого вдалося домогтися за рахунок оптимізації коду всієї ОС. Всі користувачі ліцензійної десятої «вінди» можуть без будь-яких складнощів встановити цей апдейт. Він доступний для завантаження з офіційного сайту розробників, а також через центр поновлення всередині операційною системою. Оновлення важить близько 3 ГБ.

Якщо говорити про основні нововведення, які приносить з собою велике оновлення November 2019 Update, то це управління сторонніми голосовими помічниками різними функціями і можливостями операційної системи Windows 10. У календарі тепер можна створювати різні нагадування в рамках панелі завдань без необхідності кожного разу запускати додаток. Якщо навести курсор миші на звичне всім меню «Пуск», то відобразиться розширена панель можливостей, завдяки чому вдасться отримати додаткову інформацію про кожну іконці будь-якої програми. Відтепер, після установки цього великого оновлення, всі користувачі можуть шукати інформацію в хмарному сховищі OneDrive.

За рахунок реалізації можливості пошуку в хмарному сховищі таке тепер нічим не відрізняється від звичайного жорсткого диска, тому що за кілька секунд можна через пошук знайти цікаві файли. Час автономної роботи ноутбуків і планшетів збільшується після установки November 2019 Update, тому що це велике оновлення містить в собі важливі нововведення, доповнені які поліпшеними алгоритмами економії енергії. Звичайно, це далеко не всі нововведення в великому оновленні для Windows 10, але багато хто з основних, якими вона здатна порадувати всіх, хто її встановить. На додаток до всього іншого, Microsoft повідомляє про виправлення різних виявлених раніше помилок і недоліків, всі з яких були усунені в повній мірі для забезпечення кращого користувацького досвіду з усіх можливих.

Оновлення Windows 10 November 2019 Update вже доступно для завантаження всім бажаючим, однак в деяких випадках можуть спостерігатися неполадки при його завантаженні, тому що сервера Microsoft зіткнулися з вкрай великим навантаженням, як і завжди в подібних випадках. Видання tehnofan рекомендує не встановлювати даний великий апдейт в найближчі дні, так як з більшою часткою ймовірності в ньому виявлять якісь суттєві недоліки, аж до таких, при яких вся операційна система не зможе коректно нормально працювати. Втім, якщо втрачати нічого, то можна сміливо встановлювати велике оновлення для десятої «вінди» вже зараз, тим більше що воно повною мірою переведено на всі світові мови, на яких доступна дана операційна система.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.