Забарвлення Series Galaxy S11 і другого покоління Galaxy Buds

Інсайдер Ішан Агарвал розкрив забарвлення смартфонів, які вийдуть у серії Samsung Galaxy S11. Як стало відомо раніше від автора витоків Евана Бласса, південнокорейська компанія готує три пристрої.

Стандартна версія Galaxy S11 буде доступна для придбання в синьому, сірому і чорному кольорах корпусу, але Samsung може випустити і додаткові варіанти. Молодша модель, Galaxy S11e, з’явиться в продажі в синьому, сірому і рожевому кольорах.

Два неанонсовані смартфона, Galaxy S10 Lite і Galaxy Note 10 Lite, вийдуть в чорному, синьому та білому, а також червоному, сріблястому і чорному відтінках корпусу відповідно.

Агарвал розповів, що Samsung працює над новою версією бездротових навушників Galaxy Buds з номером моделі SM-R175. Вони можуть бути доступні в чотирьох кольорах: синьому, рожевому, чорному і білому. Технічних подробиць немає.

Раніше різні джерела повідомляли, що Galaxy S11e отримає акумулятор на 4000 мАг, а S11 + – на 5000 мАг. Деякі версії оснастять основним фотосенсором на 108 Мп, в ролі чіпсета виступлять розробки нового покоління від Qualcomm (Snapdragon) і Samsung (Exynos).

Концептмейкер Веніамін Гескін створив візуалізації смартфонів нового покоління Galaxy S.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.