Нова ОС від Microsoft перевершить Windows 10

Дедалі ширше коло людей вважає за краще використовувати різні електронні гаджети, а ніж такі стають все більш просунутими, тим більше ресурсів на створення нових витрачають різні компанії. Жоден сучасний комп’ютер, планшет або ноутбук не здатний будь-яким чином працювати без встановленої на нього операційної системи, а найпоширенішою і відомої серед таких є Windows 10, яка встановлена ​​сумарно на більш ніж 900 млн електронних пристроїв з різних категорій. Проте, на щастя, вже незабаром від цієї платформи не залишиться і сліду. Навіть не дивлячись на те, що вона присутня на ринку ось уже як більше чотирьох років, до цих пір користувачі стикаються з різними неполадками при її використанні, які заважають просто користуватися ПО, а не постійно вирішувати проблеми.

Доступна зараз Windows 10 є цілком собі непоганий, якщо знову і знову закривати очі на різні недоліки, які вона в собі містить. Справа в тому, що дана платформа має вкрай слабкою системи захисту від вірусів, занадто нав’язливими оновленнями, низьким рівнем стабільності, заплутаним і дуже складним інтерфейсом, а також масою інших не найприємніших особливостей, через які використовувати ці програми не надто приємно, особливо з тим урахуванням, що базова найдешевша ліцензія для такого коштує $ 200. Здавалося б, за такі гроші ця операційна система повинні бути просто ідеально продуманої до дрібниць, однак на ділі нічого подібного, на жаль, і близько не відбувається.

На радість всіх тих, хто втомився від десятої «вінди» і хоче чогось нового, вже незабаром вийде абсолютно нова платформа для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків, моноблоків і інших електронних гаджетів, а являє вона собою Lite OS, тобто операційну систему майбутнього, над якою в даний час вкрай активно працює компанія Microsoft. Вона постаралася зробити все заради того, щоб якомога ширше коло людей залишився задоволений новою платформою, і саме тому її зробили чогось на кшталт заміни Windows 10. Новітнє ПО здатен повною мірою запускати додатки UWP, PWA і Win32, завдяки чому користувачі зможуть запускати будь-які доступні для десятої «вінди» програми та ігри, а це дорогого коштує.

Уже відомо, що однією з головних «фішок» Lite OS стане абсолютно нова система установки оновлень, при використанні якої знову і знову перезавантажувати електронний пристрій не буде потрібно, а самі апдейти стануть більш безпечними, тому що вони перестануть виводити з ладу гаджети користувачів. Крім того, власники комп’ютерів і інших гаджетів можуть розраховувати на новий призначений для користувача інтерфейс, на абсолютно нову більш надійну систему захисту, на підвищену швидкість роботи, на збільшення автономності, а також на інші переваги, які принесе разом з собою нова операційна система. Заміна Windows 10 буде представлена ​​вже в першій половині 2020 року, а потім, через якийсь час, вона вийде у фінальній стабільної версії, встановити яку без зайвих складнощів зможуть всі бажаючі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.