Sony PlayStation 5 здивує всіх фанатів дизайном і можливостями

В даний час на ринку можна зустріти вкрай багато різних електронних пристроїв, і всі такі користуються серед користувачів великою популярністю. Проте, якщо говорити про консолі, то всі доступні зараз у продажу моделі вже дуже сильно застаріли, повністю втративши свою привабливість. На щастя, вже в наступному 2020 році виявиться представлена ​​і випущена на ринок нова Sony PlayStation 5, якій приписують масу особливостей. Сьогодні, 10 листопада 2019 року, в мережу потрапили відомості про те, чим порадує всіх PS5. Інформацією поділився офіційне джерело, тому її можна вважати гарантовано достовірної. Піти на такий крок, ймовірно, було рішення задля підтримання інтересу до цієї приставці.

Так, генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан відкрито заявив про те, що нова ігрова приставка бренду, яка вийде в кінці наступного року, гарантовано здивує всіх, тому що створювати для неї відеоігри набагато легше і простіше, ніж для будь-якої іншої консолі, яка коли  або створювалася на ринку. За рахунок цього видавцям і розробникам не доведеться витрачати багато ресурсів на те, щоб випустити свою відеогру для PS5. Спрощення цього процесу було приділено багато уваги в новому поколінні ігрових консолей, а зроблено це було для того, щоб всі власники новенької консолі отримували доступ до кращих відеоігор, адже чим легше і простіше такі виявиться створювати, тим ширше коло людей захоче таким займатися.

Крім того, в рамках ігрової приставки Sony PlayStation 5 керівництво бренду вирішило об’єднати три підрозділи, що відповідають за Японію, США і Європу. Відтепер всі консолі будуть випускатися в рамках одного єдиного підрозділу, тому ніякого поділу по іграх і їх типу не буде, а це, в свою чергу, також спростить створення відеоігор для розробників, так як їм не доведеться створювати гри для трьох регіонів одночасно, на що йде додатковий час. Ще в минулому 2018 році Sony протестувала подібний підхід і він дав очікувано хороший результат. Зроблено все це було в рамках ексклюзивної відеоігри Marvel ‘Spider-Man, яка продається без поділу на підрозділи.

Таким чином, нова консоль в особі PS5 гарантовано здивує всіх, адже навряд чи хтось очікує, що вона виявиться настільки просунутою у всіх відносинах за частиною розробки. Хоч про це не повідомляється, але очевидно, що розробники отримають найзручніші, прості і якісні SDK для розробки додатків, за рахунок чого процес розробки відеоігор для Sony PlayStation 5 виявиться максимально простим і зрозумілим, а це дорогого коштує. Очікується, що дана ігрова приставка нового покоління буде офіційно представлена ​​вже в першій половині 2020 року, а потім, ближче до кінця року, її повинні запустити в продаж, причому спочатку, швидше за все, в США і Японії, а через якийсь час в Європі, Україні та інших країнах світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.