Каталог Apple Arcade поповнився ще шістьма іграми

Бібліотека сервісу Apple Arcade поповнилася шістьма новими іграми. Тепер передплатникам ігрової платформи доступні 100 ігор.

  • Guildlings від Survo Studios і творця Threes Ешера Воллмер пропонує гравцям досліджувати світ по дорозі до храму в горах, спілкуватися з персонажами у форматі текстового діалогу і покращувати здатності, які стануть в нагоді в бою.
  • UFO on Tape: First Contact відправляє гравців на пошуки свідчень існування позаземного життя. Це продовження UFO on Tape – хіта 2010 року. Розробником гри стала студія Revolutionary Concepts.
  • «Такеші і Хіроші» – це лялькова анімація від Oink Games Inc., що оповідає про двох братів. Такеші розробляє гру для свого хворого брата, намагаючись зробити її і захоплюючою, і при цьому прохідною.
  • Sociable Soccer – багатоплатформовий футбольний симулятор від Rogue Games. Мультиплеєр, система ліг, турнірні таблиці та створення власної команди.
  • Discolored – гра-головоломка від першої особи в загадковій придорожній закусочній. Завдання гравця – повернути всі кольори в локацію і зрозуміти, що змусило це місце стати чорно-білим. Розроблено Shifty Eye Games.
  • Marble It Up: Mayhem! – класична аркада, яка пропонує перекочувати кульку через перешкоди, збирати трофеї і змагатися з іншими користувачами онлайн. Автор – The Marble Collective.

Як і всі інші ігри Apple Arcade, новинки доступні безкоштовно для передплатників сервісу і не містять реклами та вбудованих покупок.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.