MIUI 11 стане справжнім помічником для учнів

Поширення MIUI 11 набрало глобальні обороти. Все більше смартфонів отримують оболонку і це стимулює команду розробників додавати нові цікаві можливості. Частина з них допоможе в навчанні всім студентам і не тільки їм.

Подробиці
Перша можливість дозволить користувачам – зосередиться на навчанні. При включенні режиму фокусування, запускається таймер (до 90 хвилин) і протягом цього часу смартфон може робити тільки екстрені виклики та фотографії. Згодом можна буде побачити, як довго ви користувалися даними режимом і всю статистику за певний проміжок часу. Включити новий режим можна меню «Налаштування»> «Управління часом екрану».

MIUI 11 і режим фокусування

Настроюються екрани блокування показали ще по час анонса оболонки. На заблокованому смартфоні може буде вивести підписи, картинки і навіть смайлики, а також піктограми сповіщень можна налаштовувати (де вони будуть відображатися і навіть колір тексту змінювати). Це нововведення буде корисно і для студентів, адже завжди зручно швидко переглянути необхідну інформацію, не розблокуе смартфон.

Настроюються значки

Нарешті, в оболонку додадуть режим навчального плану. По суті, це календар, орієнтований на студентів. У ньому можна вести записи і робити нотатки на будь-який з днів. Поки про це “фиче” відомо небагато, але виглядає вона більш цікаво, ніж стандартний додаток календаря.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.