iPhone 11 Pro Max програв новинкам Huawei і Xiaomi в рейтингу камер DxOMark

Камери iPhone 11 Pro Max пройшли тестування в лабораторії DxOMark. Фахівці присудили смартфону 117 балів. Це третій результат у поточному рейтингу: флагман Apple програв Huawei Mate 30 Pro і Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition.

Фотоможливості оцінені в 124 бали. За словами експертів, камера показала себе добре в усіх тестах, але є і проблеми. Позитивно оцінена експозиція, динамічний діапазон і передача кольору, а технологія Deep Fusion підвищує деталізацію. Однак, вона гірше справляється при слабкому освітленні, також недостатньо добре при таких умовах діє шумопоглинання.

Режим симуляції боке не ідеальний, хоча краще, ніж в iPhone XS Max. Якість зображення при масштабуванні також покращено, але не дотягує до топових смартфонів з більш потужною оптикою. Фото на ширококутний сенсор задовільні.

У відео iPhone 11 Pro Max зрівнявся із Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition, отримавши від DxOMark 102 бали. Приємні кольори та динамічний діапазон протиставляються не завжди вдалому балансу білого під час запису в приміщенні. Висока деталізація, автофокусування відпрацьовує плавно. Ефект «желе» зустрічається тільки при зйомці під час ходьби.

iPhone 11 Pro Max оснащується потрійною основною камерою з сенсорами на 12 Мп кожен. Є телелінза з оптичною стабілізацією і ультраширокий датчик з апертурою f / 2,4. Відео записується в максимальній якості 4K / 60fps.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.