Apple збільшила виплати співробітникам, які стали батьками

Apple розповіла про нові переваги для співробітників, які покликані допомогти новоспеченим батькам повернутися на роботу після відпустки. Тепер виробник iPhone надає таким категоріям співробітників чотиритижневий пільговий період після повернення з відпустки.

Відповідно до політики компанії протягом чотиритижневого пільгового періоду співробітники будуть отримувати оклад за повний робочий день, але при цьому вони можуть працювати всього по кілька годин на оптимальний для себе проміжок дня. Програма поширюється на всіх новоспечених батьків, включаючи тих, хто бере прийомних дітей.

Крім того, Apple збільшила матеріальні виплати батькам, які беруть прийомних дітей. Тепер компанія компенсує витрати, пов’язані з усиновленням, в розмірі $ 14 000, що майже в три рази перевищує попередню суму виплат.

Також, Apple надає таким категоріям співробітників 16 тижнів оплачуваної відпустки, що відповідає практиці інших технологічних компаній. Нові правила поширюються на всіх співробітників Apple, включаючи персонал роздрібних магазинів.

На додаток до цих змін виробник iPhone також подвоїв щорічну кількість безкоштовних консультаційних сесій співробітників з психологами.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.