Концепт iOS 14 з новими іконками, вікном вхідного дзвінка і Split View

YouTube-канал the Hacker 34 опублікував ролик з концептом iOS 14 – наступної версії операційної системи від Apple, призначеної для смартфонів iPhone.

Відео в стилі рекламних роликів Apple розповідає про основні нововведення, які можуть з’явитися в iOS 14. Іконки всіх стандартних додатків перемальовані, а вікно вхідного дзвінка не займає весь екран, а розташовується у форматі картки вгорі з кнопками прийняття, скидання виклику, а також швидкої відповіді сполученням.

Зображується і режим Split View, зараз доступний тільки на iPad. Передбачається, що для відкриття другого додатка на екрані буде потрібно відкрити панель Dock свайпом, і звідти перетягнути додатки в основний простір. Між відкритими додатками є перетягування контенту.

iOS 14 зможе зберігати декілька профілів користувачів, а вбудована клавіатура навчиться шукати в мережі GIF для швидкого відправлення співрозмовнику. Власник зможе встановити стандартні програми для дій (наприклад, замінити Safari іншим браузером), а також розміщувати іконки на домашньому екрані в будь-якому порядку, в тому числі залишати порожній простір.

Реліз iOS 13 відбувся 19 вересня 2019 року. ОС доступна для iPhone 6s і новіших.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.