Fossil представила лінійку розумних годин з оригінальним дизайном

Бренд Fossil анонсував нову лінійку «гібридних» годинників Hybrid HR. Пристрої відрізняються від інших носимих гаджетів тим, що мають звичайні стрілки.

Цікаво й те, що годинник отримав дисплей на електронному чорнилі E-Ink, який має низьке енергоспоживання. Годинна і хвилинна стрілки закріплені в центрі осі екрану.

Така конструкція хоч і дозволила пристрою збільшити час його використання, але унеможливила використовувати сенсорну технологію – все управління здійснюється через три кнопки на бічній стороні. Fossil подбала про те, щоб користувачі могли змінити функції цих кнопок у налаштуваннях.

Операційною системою виступила власна платформа від Fossil, а не Wear OS. Оболонка дозволяє показувати на дисплеї повідомлення зі смартфона, статистику кроків, прогноз погоди і багато іншого.

За словами виробника, невеликий акумулятор ємністю 55 мАг може протриматися до двох тижнів роботи від однієї зарядки. Розумний годинник можна підключити як до пристроїв на Android, так і на iOS.

Hybrid HR не отримали GPS і безконтактну оплату, однак, продаються вони від 195 доларів. Замовити їх можна на офіційному сайті Fossil.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.