Qin AI Assistant Pro: продовження «довгого» бюджетника від партнера Xiaomi

Торгова марка Qin поповнилася новим смартфоном – Qin AI Assistant Pro (Qin 2 Pro). Бренд відомий попередньою моделлю з витягнутим дисплеєм, компактним корпусом і низькою ціною. Кошти на її розробку зібрані на краудфандінговій платформі Xiaomi Youpin.

Qin AI Assistant Pro зберігає мінімалістичний дизайн свого попередника. Смартфон, як і раніше, оснащений 5,05-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1440 × 576 пікселів і співвідношенням сторін 22,5: 9. Корпус виконаний з полікарбонату, на бічній стороні присутня контрастна кнопка виклику помічника XiaoAI.

Для фото і відео є основна камера на 8 Мп замість 5 Мп у попередника, фронтального сенсора, як і раніше, немає. Використовуються неназваний восьмиядерний процесор, 2 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті. У Qin 2 стояли 1 ГБ ОЗУ і чіпсет з чотирма ядрами.

Ємність акумулятора складає 2100 мАг, зарядка здійснюється портом USB Type-C. Поверх Android стоїть оболонка Qin зі спрощеним інтерфейсом і обмеженнями на установку сторонніх додатків.

Вартість і дата релізу Qin 2 Pro невідомі. Попередня модель коштує 499 юанів (72 долари).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.