Oppo запатентувала дизайн незвичайного гнучкого планшета

Компанія Oppo запатентувала дизайн гнучкого пристрою, який може одночасно бути як звичайним смартфоном, так і планшетом. Про це пише голландський портал LetsGoDigital.

Заявка подана до Всесвітнього відомство інтелектуальної власності (ВОІВ) ще у квітні цього року, але на неї звернули увагу тільки зараз. Судячи із зображень, опублікованих разом з документом патенту, пристрій може нагадувати унікальний гаджет Asus PadFone X.

Пристосування має поставлятися з великим гнучким дисплеєм. Якщо його з’єднати зі смартфоном, то контент, що відображається на смартфоні, буде автоматично переданий на екран другого пристрою. Це зручно, якщо користувачі хочуть подивитися відео, пограти в гру або відредагувати документ на великому екрані.

Сам планшет розкладається у формі книги. У складеному вигляді обидві половини гнучкого дисплея виявляються зовні.

На відміну від док-станції PadFone Station, яка харчується виключно від PadFone X, концептуальний пристрій Oppo з великим екраном може працювати автономно, оскільки, має вбудований процесор і батарею.

На даний момент не можна передбачити, чи планує Oppo випустити такий пристрій, проте, компанія відома своїми смартфонами, які до їх виходу були показані на патентах виробника.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.