Смартфони Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 здивують фанів своїми можливостями

Чим більш цікаву модель мобільного пристрою випустить який-небудь виробник, тим ширше коло людей захоче її собі купити і постійно використовувати. Якщо ще п’ять років тому бюджетні смартфони були просто жахливими в усіх відношеннях, то тепер, зараз, все вже зовсім інакше, тому що такі мають безліч переваг, які роблять їх вкрай привабливими. Втім, вже в першій половині 2020 року виявляться представлені і випущені на ринок «бюджетники» нового класу, тому що вони поставлять нову планку якості для всіх інших. Такими виявляться Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9, а дозволити собі їх покупку зможе максимально широке коло людей без будь-яких складнощів, так як обійдуться вони в менш ніж $ 200, тобто в украй скромну суму грошей.

Навіть не дивлячись на те, що створення цих телефонів все ще ведеться, вже відомо від інсайдерів, ніж саме вони зможуть порадувати всіх тих, хто захоче їх собі придбати. Переваг у новинок насправді виявиться вкрай багато, особливо на тлі конкурентів. Так, ці моделі зможуть похвалитися вбудованим саме в IPS-екран сканером відбитків пальців, а анонсований відповідний дактилоскопічний модуль, створений спеціально для бюджетної електроніки, був ще влітку нинішнього року. За рахунок цього за частиною зовнішнього вигляду і функціональних можливостей нова модель виявиться дуже схожа на доступні зараз у продажу моделі середнього і вищого рівнів, які стоять солідних грошей.

 

Крім такої особливості, похвалитися новенькі Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 зможуть також корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 5, а на тильній частині такого виявляться потрійна і четверная камери відповідно, а ось наскільки добре такі зможуть робити фотографії і записувати відео стане зрозуміло після старту продажів, але підтримка нічного режиму гарантовано буде – в цьому можна навіть не сумніватися. Для зарядки і підключення будь-яких аксесуарів доведеться використовувати USB Type-C, тому що звичного всім 3,5 мм роз’єму в цих моделях абсолютно точно не буде, і це цілком собі реальний факт. Втім, звичайно, на цьому список особливостей новинок не закінчується, тому що вони також зможуть похвалитися повноцінним чіпом NFC, який відкриває доступ до нових можливостей.

Так, зокрема, за рахунок такого безконтактного модуля стане можливим проводити оплату покупок в магазинах і різного роду закладах і магазинах, використовуючи смартфон в якості платіжного засобу. Ось і виходить, що при своїй низькій вартості новенькі Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 гарантовано порадують всіх покупців, а вже тим більше сильно здивують, адже ніхто не очікує таких можливостей в недорогих моделях, які стоять вкрай мало. Швидше за все, ці новинки покажуть публіці в лютому-березні 2020 року, а потім, після цього, випустять на ринок, зробивши доступними для покупки спочатку в Китаї, а потім і в інших країнах світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.