Xiaomi Mi Watch: характеристики і особливості

Xiaomi розмістила черговий тизер розумних годинників Mi Watch, на якому описані основні особливості продукту. Презентація новинки відбудеться 5 листопада, тоді ж покажуть телевізор Mi TV 5 і смартфон Mi CC9 Pro.

На постері зазначено, що розумний годинник отримає підтримку eSIM, завдяки чому з них можна здійснювати і приймати виклики, а також користуватися додатками з доступом в інтернет. «Серцем» новинки стане чіпсет Qualcomm Snapdragon Wear 3100: чотирьохядерна платформа 28 нм з частотою до 1,2 ГГц, графікою Adreno 304, підтримкою дисплеїв з роздільною здатністю до 640 × 480 точок, Bluetooth 4.2 і Wi-Fi 802.11n. Також, годинник оснастять акумулятором «великої місткості».

За програмне забезпечення відповідає оболонка MIUI for Watch з незалежним магазином додатків. За допомогою годинника можна буде управляти розумним будинком, відстежувати спортивні навантаження та стежити за здоров’ям, як вказує тизер. У пам’ять пристрою можливий запис музики для відтворення через бездротові навушники.

Рамка навколо корпусу виконана з полірованої нержавіючої сталі, а дисплей прикритий загнутим з чотирьох сторін сапфіровим склом. Ремінці можна легко змінювати на інші.

Раніше стало відомо, що Mi Watch оснастять модулями GPS, NFC, Wi-Fi і Bluetooth.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.