Представлена ексклюзивна версія Xbox One X

Компанія Microsoft спільно зі студією Paramount Pictures презентувала спеціальну версію флагманської консолі Xbox One X, присвячену виходу блокбастера «Термінатор: Темні долі».

Приставка удостоїлася незвичайного дизайну. Крім нестандартного матового сірого покриття, на кришці девайса розташувався об’ємний череп кіборга Rev-9, який немов потопає у лаві. При запуску пристрою око робота загоряється червоним кольором, також як і напис у правому нижньому кутку кришки.

В єдиному з консоллю стилі виконане і розфарбування контролерів, у яких на тильній частині знаходиться оригінальне найменування кінокартини англійською мовою – Terminator: Dark Fate.

Отримати унікальний екземпляр можна, перемігши в розіграші від Xbox в Twitter. Для участі необхідно виконати мінімальні вимоги акції. Можуть взяти участь тільки повнолітні користувачі.

Технічно дана версія Xbox One X не зазнала жодних змін у порівнянні з класичною моделлю. «Під капотом» як і раніше восьмиядерний процесор AMD Jaguar, 12 ГБ оперативної і 1 ТБ постійної пам’яті. Максимальна продуктивність відеопідсистеми може досягати рекордних для консолей шести терафлопс.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.