Blizzard представила Overwatch 2 і доповнення Hearthstone: Descent of Dragons

У рамках ігрової виставки BlizzCon 2019 ігрова студія Blizzard, крім Diablo IV і доповнення для World of Warcraft, представила другу частину онлайн-шутера Overwatch і доповнення для карткового тайтла Heartstone.

Hearthstone: Descent of Dragons

Новинка являє собою заключну главу сюжету про Лігу Зла, головними героями якого стали дракони. Додали найнебезпечнішого дракона зі світу Азерота – Галакронда. Для нього ввели відразу п’ять карт, включаючи «Щит Галакронда», після активації якого чудовисько отримує третю, жахливу форму, яка здатна принести «кінець Азерота».

Є і прем’єрні персонажі зі світлої сторони. Наприклад, Ізера – дракон, який удостоївся спеціальної картки зі здатністю дихання блискавками.

Доповнення з’явиться 10 грудня, але попередньо замовити його можна вже прямо зараз на офіційному сайті Blizzard.

Також, анонсували і розрахований на багато користувачів режим Battlegrounds на 8 гравців, який був натхненний Auto-Battler. Відкрита бета стартує 10 листопада, будь-який бажаючий може на ній зареєструватися онлайн.

Overwatch 2

Несподівано глядачам представили прямий сіквел легендарного однойменного багатокористувальницького онлайн-шутера. У дебютному кінематографічному трейлері творці знайомлять нас з персонажами і коротко розповідають передісторію.

Далі був продемонстрований ролик з безпосереднім геймплеєм. Додали нових героїв, сюжетні та геройські місії, кооперативний режим на чотирьох гравців, свіжий PvP-режим Push і карти, серед яких Канада і Ріо-де-Жанейро.

Цікаво, що всі нові карти і персонажі перекочують і в оригінальну частину, щоб фанати даремно не втратили накопичений досвід та інші досягнення.

Реліз відбудеться для ПК, Xbox One і PS4, проте, точна дата виходу названа не була.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.