Vivo запатентувала дизайн логотипу 6G

У цьому році на території деяких держав почалося комерційне використання мереж зв’язку п’ятого покоління (5G). І якщо в Південній Кореї вже досить велика користувацька база, то в США, Китаї та Європі 5G-мережі тільки починають з’являтися.

Незважаючи на це, деякі великі технологічні компанії вже зараз дивляться в майбутнє, починаючи розробки технологій, які стануть основою для мереж 6G. У число таких входить китайський виробник смартфонів Vivo, який недавно оформив патентну заявку, пов’язану з 6G.

Варто відзначити, що патент не пов’язаний з технологіями 6G, оскільки, мова в ньому йде лише про логотип. Дизайн передбачає наявність великого зображення 6G з декількома діагональними смугами, що символізують високу швидкість з’єднання, яка стане доступна після початку використання мереж зв’язку шостого покоління.

Очікується, що запуск 6G-мереж відбудеться тільки до 2030 року, за рахунок чого швидкість підключення до мережі досягне позначки в 1 Тбіт / с. Китайський виробник Vivo знаходиться в групі провідних розробників у сфері 6G, співпрацюючи з іншими партнерами, включаючи Huawei.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.