Samsung показала розробникам розумну колонку Galaxy Home Mini

Samsung продемонструвала свою нову розумну колонку Galaxy Home Mini в рамках конференції для розробників SDC19 в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. Інформацію щодо дати появи пристрою у продажу виробник так і не розкрив.

Відомо, що колонка розроблена спільно з австрійським брендом AKG, який відповідає за якість звуку в багатьох гаджетах Samsung. Динамік може керувати пристроями розумного будинку за допомогою голосового помічника Bixby. Про інші характеристики новинки нічого невідомо.

Цього літа Samsung оголосила про публічне бета-тестування розумного динаміка. Брати участь у ньому можуть тільки користувачі зі смартфонами Samsung Galaxy, які проживають у Південній Кореї. Прийом заявок був закритий 1 вересня, проте, учасники тестування як і раніше не отримали підтвердження від компанії.

Перша інформація про колонку Galaxy Home з’явилася ще у серпні 2018 року. Базова версія з шістьма динаміками і сабвуфером так і не вийшла в продаж. Імовірно, замість цього компанія зайнялася виробництвом більш компактної Galaxy Home Mini.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.