Xiaomi Mi Watch отримають спеціальну версію MIUI

Чутка про те, що розумний годинник Xiaomi Mi Watch буде працювати на платформі Wear OS від Google, спростовують. Компанія показала кілька рекламних постерів, в яких розкрила справжню оболонку пристроїв – MIUI For Watch – спеціальну версію MIUI, що базується на Android.

Як і нові Apple Watch Series 5, гаджет від Xiaomi отримає власний магазин додатків. Він працює автономно, тому зв’язка зі смартфоном не знадобиться – достатньо мати доступ до мережі через Wi-Fi або стільниковий зв’язок.

Асортимент магазину – софт, яким користуються щодня, включаючи FM-радіо, платіжну систему AliPay, соціальні мережі QQ і TikTok. Китайським власникам розумних годинників також будуть доступні для скачування програми для потокової передачі музики та різні циферблати.

Зауважимо, що в рекламі показані тільки програми, що мають популярність в основному серед жителів Китаю. Підтримка магазину додатків для інших країн залишається під питанням.

Спеціальна версія MIUI буде представлена 5 листопада разом з Mi Watch. Носимий пристрій підтримує технологію eSIM, безконтактну оплату, а також оснащений модулем GPS. Розумний годинник надійде у продаж з чорним, сріблястим і синім ремінцем.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.