Xiaomi представить в листопаді розумний годинник з дизайном і «фішками» Apple Watch

Xiaomi представить у листопаді смартфон Mi CC9 Pro. У рамках презентації бренд покаже ще один гаджет – розумний годинник Mi Smartwatch. Першими рендерами пристрою поділився генеральний директор компанії Лей Цзюнь в соціальній мережі Weibo.

Відомо, що годинники вийдуть зі знімними ремінцями чорного і сріблястого кольору. Дизайн новинки нагадує Apple Watch: аксесуар має як вигнутий екран, так і бічну кнопку.

Розумні годинники Xiaomi будуть оснащені новим процесором, модулями GPS, NFC, Wi-Fi і Bluetooth. Виробник також підтвердив наявність динаміка і досить ємного акумулятора. Нарешті, Mi Smartwatch будуть підтримувати технологію eSIM, як Apple Watch.

Про інші характеристики і офіційні ціни Mi Smartwatch стане відомо 5 листопада.

Цього року Xiaomi в особі дочірнього бренду Huami представили розумні годинник Amazfit GTS, дизайн яких також нагадує Apple Watch. Вони поставляються з датчиком для цілодобового моніторингу серцевого ритму і зігнутим екраном 2.5D.

Нагадаємо, що недавно представлені Apple Watch Series 5 отримали дисплей Always On, корпус з переробленого алюмінію і вбудований компас.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.