Xiaomi розпочала грандіозну розпродажу телевізорів

Компанія Xiaomi дуже впевнено почуває себе на ринку телевізорів, займаючи лідируючі позиції в Китаї і Індії. Щорічно 11 листопада в різних країнах, зокрема в Китаї проводиться найбільша розпродаж року.

Компанія Xiaomi вирішила не чекати ще два тижні, оголосивши про те, що бажаючі вже зараз можуть придбати телевізори компанії по знижкам в честь прийдешнього свята 11.11. Нагадаємо, в Китаї в цей день відзначають День холостяків.

 

75-дюймовий телевізор Xiaomi TV 4S вже зараз можна придбати за 650 доларів, 65-дюймова модель Xiaomi TV 4X пропонується за 283 долара, а такий же телевізор діагоналлю 55 дюймів Xiaomi пропонує придбати за ціною менше 200 доларів.

Xiaomi розпочала грандіозну розпродажу телевізорів

Крім того, 43-дюймовий телевізор Xiaomi продається за 155 доларів, а 32-дюймова версія коштує всього 99 доларів. Редакція телевізор Xiaomi з вузькими рамками з 55-дюймовим екраном і 40-дюймовий телевізор будуть доступні за ціною 240 доларів і 141 долар відповідно з 1 листопада.

Тобто зараз вже можна оформити попереднє замовлення, а остаточна сума буде списана з вашого рахунку 1 листопада. Ці знижки діють в Xiaomi Mall, Xiaomi Youpin, Xiaomi Home, Jingdong, Tmall, Suning Tesco і на сайтах інших великих комерційних платформ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.