Гендиректор Huawei не користується планшетами власної компанії

У Мережі з’явилася фотографія генерального директора Huawei Жень Чженфея з планшетом від головного конкурента компанії – Apple iPad.

CEO Huawei сфотографували в аеропорту під час звичайної перевірки безпеки, коли, при огляді ручної поклажі, Чженфей витягнув з сумки iPad.

Цікаво, що на початку року Huawei змінила корпоративну політику, вимагаючи від співробітників використовувати тільки телефони на Android для публікацій у твіттері, а деяким співробітникам навіть урізали зарплату за відмову переходити на смартфони китайської компанії.

Сам Чженфей неодноразово зізнавався в любові до Apple, а його дочка і за сумісництвом фінансовий директор Huawei була затримана з iPhone 7, iPad Pro і MacBook Air в аеропорту Канади в кінці 2018 року.

«Продукти Huawei – це всього лише товари. Люди використовують їх, тільки якщо вони їм подобаються. У гаджетів Apple хороша екосистема, тому моя сім’я вибирає їх. Хіба повинна любов до компанії Huawei означати любов до смартфонів Huawei? »- заявив Жень Чженфей в інтерв’ю китайським ЗМІ.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.