Американець живцем згорів в електрокарі Tesla через конструкції дверей

Видання The Washington Post повідомило про інцидент з електрокаром Tesla Model S, що трапився у штаті Південна Флорида в США, в якому живцем згорів американець.

Втративши керування над транспортним засобом, 48-річний анестезіолог Омар Аван виїхав на узбіччя і врізався в пальму. Коли в автомобілі спалахнула пожежа, водій спробував вибратися з машини. Але, зі слів родичів, виявився «в смертельній пастці».

Автоматика заблокувала замки футуристичних дверей, які можуть бути розблоковані тільки за допомогою електроніки. Однак, під час НП апаратура відмовила, а очевидці і співробітники екстреної служби не змогли допомогти загиблому. Стандартної механічної ручки в Model S немає.

Багато користувачів інтернету дивуються, чому присутні свідки просто не вибили лобове або бічні стекла, так як вони в Model S не бронювати. Сім’я жертви встигла подати позов проти компанії.

Це вже не перший нещасний випадок за участю Tesla Model S. У квітні цього року дана модель вибухнула на парковці в Шанхаї, а в червні 2018 самозапалившись прямо під час руху, коли в ній перебував режисер Майкл Морріс.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.