Зубна щітка Oral-B Genius X підкаже, як краще чистити зуби

Бренд Oral-B корпорації Procter & Gamble запустив в продаж нову зубну щітку Genius X, оснащену штучним інтелектом. Її анонс відбувся ще на виставці MWC 2019 .

Новинка може підключитися до смартфону власника через Bluetooth. Коли користувач почне чистити зуби, в фірмовому додатку на телефоні активується таймер і підказки, як слід далі проводити процедуру .

За словами представників компанії, Genius X використовує спеціальні сенсори, які можуть відстежувати, чи не занадто сильно користувач тисне на емаль і ясна, і чи не занадто довго чистить одне і те ж місце. Інформація передається в додаток, який після аналізу за допомогою штучного інтелекту відправить людині повідомлення з рекомендаціями.

У комплекті покупці отримають спеціальний кейс для щітки, який можна використовувати як підставку для смартфона. Ще в упаковці – станція підзарядки і дві змінні головки.

Це вже не перший подібний пристрій бренду. У попередньому поколінні для контролю очищення потрібно було наводити камеру смартфона на порожнину рота або на відображення в дзеркалі.

Вартість пристрою становить 220 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.