В мережі з’явились зображення нових футлярів для навушників AirPods Pro

Витоку про майбутні бездротові навушники від Apple з’являються все частіше. На цей раз один з користувачів китайської соцмережі Weibo повідомив, що гарнітура AirPods Pro вже запущена у виробництво. 

До запису інсайдер прикріпив фотографії передбачуваного оригінального зарядного футляра для навушників, проте про нього самого нічого не розповів. Дизайн кейса показує, що AirPods Pro можуть отримати витягнуту форму.

Ще одну витік опублікував японський портал Macotakara, журналісти якого отримали від виробника аксесуарів ESR зразок бюджетного чохла для гарнітури AirPods Pro. 

Повідомляється, що він виготовлений з силікону і захищений від води за стандартом IP67. За формою чохол збігається з іншими продемонстрованими футлярами для нових навушників Apple.

Раніше захисний кейс для навушників з’явився і на сайті Amazon. Вказується, що AirPods Pro НЕ втратить як бездротової, так і провідної зарядки. Збережеться і світлодіод, який показує стан заряду і підключення навушників.

Судячи з попередніх звітів, AirPods Pro оснастять оновленим чіпом, який поліпшить якість звуку і підвищить стабільність зв’язку. Аксесуар буде також працювати в якості слухового апарату, як і попередні AirPods, і отримає функцію активного шумоподавлення. 

Очікується, що AirPods Pro будуть представлені в кінці жовтня і будуть коштувати приблизно $260.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.