Рендер Huawei Nova 6 5G з подвійною селфі-камерою в отворі

Ресурс 91mobiles опублікував рендери середньобюджетного смартфона Huawei Nova 6 5G, отримані від «надійного джерела».

Фронтальна і тильна сторони смартфона покриті склом, задня відрізняється градієнтною обробкою. Камера для селфі володіє відразу двома сенсорами, розташованими в отворі в кутку дисплея – схоже рішення зустрічалося в Samsung Galaxy S10 / S10 +.

З трьох сторін 6,39-дюймового дисплея з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів рамки практично рівні по товщині, знизу присутній виступ. На задній панелі присутній вертикальний модуль камери з трьома сенсорами, а також окремим елементом, який, можливо, є датчиком Time-of-Flight або лазерним автофокусом.

Сканер відбитків пальців, по видимому, прихований під дисплеєм, з боків помітні чорні смуги – антени для 5G-з’єднання. Кнопка живлення і гойдалка регулювання гучності розташовані на правій грані.

Nova 6 5G оснастять чіпсетом лінійки Kirin з 8 ГБ оперативної пам’яті, акумулятором на 3900 мАг з швидкою зарядкою і 32-мегапіксельним датчиком в наборі фронтальної камери.

91mobiles передбачає, що новинка стане першою пропозицією середньобюджетного класу від Huawei з підтримкою п’ятого покоління. Анонс Nova 6 5G відбудеться в грудні цього року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.