Витоки розкрили ціну та інформацію про компактний відеоплеєр Nvidia Shield TV 4K

Про те, що компанія Nvidia розробляє нову приставку для телевізорів, стало відомо ще у червні цього року. Сайт канадського інтернет-магазину Newegg розкрив ціну, рендери і основну інформацію про пристрій.

Nvidia Shield TV 4K отримав форму трубки, яка нагадує ліхтар. Відеоплеєр оснащується портом Ethernet на одному кінці, а також HDMI і слотом під microSD на іншому. На сайті згадується, що приставка працює на процесорі Tegra Z1 +, однак рендери суперечать цій інформації, так як в них згадується про інший чіпсет – Tegra X1 +.

Пристрій поставляється з 8 ГБ постійної пам’яті. Приставка здатна відтворювати відео у форматі 4K. На базі процесора Tegra X1 + з операційною системою Android TV можна запускати не тільки відеоконтент, а й ігри, встановлені через магазин Google Play. Плеєр також підтримує технології Dolby Vision і Dolby Atmos для поліпшення звуку і зображення.

У комплект разом з самим пристроєм увійде пульт із вбудованим мікрофоном. З його допомогою можна управляти приставкою і взаємодіяти з «Google Асистентом». Є окрема кнопка для швидкого отримання доступу до програми Netflix.

На даний момент Nvidia Shield TV 4K все ще офіційно не представлений, проте, за повідомленнями порталу XDA, придбати відеоплеєр можна вже в деяких магазинах мережі Best Buy в США. Його ціна становить 150 доларів. Чи почнуться продажі в інших країнах, невідомо.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.