Canon почала розробку дзеркалки EOS1D X Mark III з новим алгоритмом автофокусування

Компанія Canon повідомила про початок розробки камери EOS1D X Mark третього покоління. Нова флагманська модель підійде для зйомки спортивних заходів та дикої природи.

EOS1D X Mark III отримає новий алгоритм автофокусування з використанням глибокого навчання, що підвищує стабільність і точність спостереження, забезпечуючи різкість кожного кадру. Оновлений датчик автофокусування приблизно у 28 разів перевершує аналогічний у камері EOS1D X Mark II.

У режимі Live View користувачеві будуть доступні 525 зон автофокусування, в яких використовується система Dual Pixel CMOS AF. Ці зони охоплюють приблизно від 90 до 100% площі датчика. При цьому використовується той же алгоритм, що і при роботі з оптичним видошукачем, але можливості побудови кадру розширюються.

Камера підтримує більш високу частоту кадрів – в п’ять разів більше у порівнянні з попередньою моделлю. Модель також отримала нові CMOS-датчик і процесор DIGIC, які забезпечують поліпшену якість зображення навіть при високих значеннях ISO і підтримують створення фото в 10-бітному розширенні з використанням формату HEIF.

Нова модель передає дані удвічі швидше при використанні вбудованого модуля Ethernet. В іншому EOS1D X Mark III схожий на попередника: зйомка в розширенні 4K з 60 к / c, наявність вбудованих модулів Wi-Fi, Bluetooth і GPS.

Canon не повідомляла інші характеристики камери і дату її анонсу. Імовірно, професійна дзеркальна камера буде представлена ​​вже в цьому році на окремій презентації. Нагадаємо, що попередня модель – EOS1D X Mark II – коштувала на старті продажів 6000 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.