Google випустила п’ять додатків для «цифрового благополуччя»

Google Creative Lab випустила п’ять експериментальних додатків для Android, які допоможуть сконцентруватися на важливому або нагадають про занадто часте використанні смартфона в ігровій формі.

Unlock Clock

Живі шпалери, які підрахують, скільки разів смартфон розблоковано за день. Велика цифра на сірому тлі плавно перегортається при кожній активації пристрою.

Після установки Unlock Clock з Google Play, потрібно активувати динамічну заставку в розділі «Живі шпалери» менеджера шпалер смартфона.

We Flip

We Flip допоможе не відволікатися на смартфон під час зустрічі з друзями. Пристрої всієї компанії зв’яжуться через службу Nearby, після чого додаток запропонує активувати гру. Хто перший розблокує свій пристрій – той програв, а We Flip покаже, скільки часу протрималися учасники без гаджетів.

Post Box

Post Box вирішує проблему концентрації. Усі оповіщення, які приходять на смартфон, не відображаються, а приходять пачкою у встановлений час один або кілька разів (до чотирьох) в день.

Morph

Morph дозволяє створити кілька режимів, в яких будуть доступні певні програми та будуть показуватися повідомлення тільки з них. Режими можна перейменовувати і задавати їх автоматичне включення в залежності від часу та місцезнаходження.

Desert Island

Це лаунчер, який замінює звичний робочий стіл на список з семи додатків і приховує інші, але до них зберігається доступ зі значка у верхньому кутку. Через 24 години Desert Island відправить зведення, що показує, наскільки часто відкривалися приховані програми.

Додатки не вимагають установки сервісу «Цифрове благополуччя» на смартфон, але для більшості з них знадобиться Android 8.0 Oreo і вище.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.