Google Pixel 4 не потрапив до першої п’ятірки рейтингу DxOMark

Лабораторія DxOMark оцінила камери смартфона Google Pixel 4, презентованого в середині жовтня. Усупереч очікуванням, пристрій зайняв лише восьме місце в рейтингу основних камер і шосте – в рейтингу селфі-датчиків.

За фотоможливості смартфон удостоївся 117 балів, а за відео – 101 бал. Експерти відзначили хорошу деталізацію тіней і кольору, швидке і точне автофокусування, а також функцію наближення з високим рівнем деталізації навіть в умовах слабкого освітлення.

Програмне боке розчарувало слабкою оцінкою глибини простору через відсутність окремого сенсора для цієї роботи. При нічній зйомці відзначаються гарна експозиція і насиченість, але невірний баланс білого і помітна наявність шумів.

Основні переваги при зйомці відео – передача кольору, шумопоглинання, автофокусування та система стабілізації. У відео Google Pixel 4 є лідером нарівні з Samsung Galaxy Note 10+ 5G, вважають в DxOMark.

Pixel 4 вперше у серії отримав подвійну тильну камеру: 12-мегапіксельний основний сенсор із розширенням 12,2 Мп і світлосилою f / 1,7, а також телеоб’єктив на 16 Мп з апертурою f / 2,4 і двократним оптичним зумом. Відмінною особливістю новинки є режими камери, в тому числі, можливість зйомки нічного неба.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.