Google Pixel 4 і 4 XL отримали підтримку бездротових зарядок потужністю 11 Вт

Згідно з відомостями Консорціуму бездротової електромагнітної енергії (Wireless Power Consortium), флагмани компанії Google – Pixel 4 і Pixel 4 XL – отримали підтримку бездротових зарядок стандарту Qi з потужністю до 11 Вт.

Раніше сама Google на презентації згадувала можливість бездротової зарядки новинок, але не повідомляла максимальну потужність. Важливою відмінністю четвертого покоління є підтримка швидкої зарядки від станцій будь-яких виробників. Pixel 3 міг харчуватися тільки від фірмового аксесуара Pixel Stand. Сертифікація Made For Pixel для виробників також не потрібна.

Потужність провідної зарядки Pixel 4 і Pixel 4 XL становить 18 Вт. Це суттєвий прогрес для лінійки Pixel, але не рекордний результат у порівнянні з конкурентами.

Нагадаємо, що лабораторія DxOMark вже встигла випробувати камеру Google Pixel 4 у фірмовому тесті. Пристрій не зміг потрапити навіть до п’ятірки кращих, розташувавшись на восьмій сходинці після Samsung Galaxy S10 +. Не допоміг навіть режим зйомки нічного неба.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.