Xiaomi випускає недорогий флагман Redmi K30 з підтримкою 5G на потужному процесорі

Як відомо, компанія Xiaomi завжди прагне до того, щоб зробити свою фірмову продукцію якомога привабливішою в усіх відношеннях, а для цього таку створюють з використанням новітніх комплектуючих і застосуванням найсучасніших технологій. Буквально на днях даний бренд офіційно анонсував Redmi K30, тобто перший телефон в рамках даного модельного ряду, який володіє модемом з підтримкою 5G, а також деякими іншими особливостями, в тому числі невеликим отвором в дисплеї під фронтальну камеру. Сьогодні, 20 жовтня 2019 року, стало відомо про те, що до повноцінної презентації та запуску в продаж такої новинки залишилося вкрай мало часу, менше ніж багато хто думає.

Лічені години назад відомий інсайдер мукул Шарма заявив про те, що вже в листопаді 2019 року компанія Xiaomi повноцінно представить Redmi K30 і запустить в продаж, а в даний час мобільний пристрій вже готують до запуску в масове виробництво. Мобільний пристрій оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon 855 Plus з тактовою частотою 2,97 ГГц і графікою Adreno 640, а за підключення до мереж 5G відповідає модем Snapdragon X50, який дозволяє розвивати в таких швидкість до 3 Гбіт / с. Втім, за деякими даними, процесором виступить модель Qualcomm Snapdragon 7 Series 5G, але без будь-яких подробиць.

Дисплей телефону отримає невеликий отвір під фронтальну камеру, а сам він опиниться виготовлений за технологією OLED, володіючи при цьому вбудованим прямо в дисплей сканером відбитків пальців, які працюють за рахунок оптики. Звичного всім 3,5 мм роз’єму в Xiaomi Redmi K30 не буде, тому доведеться використовувати перехідник з USB Type-C, або ж освоювати бездротові технології, тобто Bluetooth. Корпус мобільного пристрою буде виконаний з надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, а ніякого висувного модуля для камери в цій моделі не виявиться, адже інакше робити отвір в дисплеї просто не було б ніякого сенсу.

Новинка стане кращим в світі смартфоном по співвідношенню ціни і якості, здатним підключатися до мереж 5G і розвивати в таких вкрай високу швидкість передачі даних, досягати яка зможе величезного значення. Все це виявиться доповнено потужним технічним оснащенням, привабливим дизайном і новітнім програмним забезпеченням, адже прямо «з коробки» на мобільний пристрій виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11. Первов час такий апарат стане можливим купити тільки в Китаї, але вже в грудні він повинен з’явитися на полицях магазинів і інших регіонах світу, завдяки чому купити його собі зможе максимально широке коло покупців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.