Samsung вирішить проблему з розблокуванням Galaxy S10 сторонніми відбитками

Через приблизно півроку після появи смартфона Galaxy S10 на ринку Samsung визнала, що флагман може бути розблоковано за допомогою чужих відбитків пальців. Компанія розповіла інформаційному агентству Reuters, що скоро випустить патч для усунення проблеми.

Раніше користувачка з Великобританії повідомила місцевій газеті Sun, що її Galaxy S10 може бути розблоковано незалежно від біометричних даних, зареєстрованих у пристрої. Жінка придбала сторонню захисну плівку на eBay і наклеїла її на смартфон. Після цього її чоловік зміг розблокувати пристрій використовуючи його відбиток пальця, хоча він не був зареєстрований.

Samsung пояснили, що смартфон «запам’ятав” не палець жінки, а гелієву структуру плівки, тому з’явилася вразливість, яка дозволяє розблокувати гаджет будь-яким пальцем.

Інтернет-банк KakaoBank, що працює тільки у Південній Кореї, порекомендував клієнтам припинити використання функції розпізнавання відбитків пальців Galaxy S10 для входу в свої сервіси до тих пір, поки проблема не буде вирішена.

Пристрої флагманської серії Galaxy S10 мають вбудований сенсор, який використовує ультразвук для виявлення пальця. Нещодавно в мережі з’явилася інформація, що компанія випустить більш дешеву версію смартфона – Galaxy S10 Lite.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.