Huawei оголошує про старт попередніх замовлень на смарт-годинник Watch GT 2 в Україні

Київ, 17 жовтня 2019 р. — Компанія Huawei оголошує про початок попередніх замовлень на розумний годинник наступного покоління Huawei Watch GT 2 (46 мм) в Україні. Прийом попередніх замовлень триватиме з 17 до 31 жовтня у всіх роздрібних мережах. У рамках промоакції покупці отримають у подарунок два додаткових ремінці.

 

Максимальний час роботи батареї

Kirin A1, перший чипсет від Huawei для носимих пристроїв, забезпечує високу продуктивність і неймовірно низьке енергоспоживання. Новинка включає в себе вдосконалений блок обробки Bluetooth, потужний блок обробки звуку, прикладний процесор із наднизьким енергоспоживанням і окремий блок керування живленням. Завдяки цим інноваціям смарт-годинник автоматично оптимізує енергоспоживання для збільшення терміну роботи батареї. 

Huawei Watch GT 2 може працювати до двох тижнів при нормальному використанні та 30 годин у режимі Sport.

Мінімалістичний дизайн

Розумний годинник Huawei Watch GT 2 успадкував класичний дизайн від попередньої моделі, удосконаливши повноекранний безрамковий дисплей. При розробці круглого скляного 3D-екрана були використані технології обробки дорогоцінних каменів. 

 

1,39-дюймовий високоточний сенсорний AMOLED-дисплей із роздільною здатністю 454×454 пікселі забезпечує більш насичений колір зображення та вищу контрастність. 

Відстеження стану здоров’я

Huawei Watch GT 2 відслідковує зниження частоти серцевих скорочень і серцеву недостатність. Користувачі отримають сповіщення, якщо частота серцевих скорочень перевищить 100 ударів або становитиме менше 50 ударів протягом понад 10 хвилин.

 

Серед інших функцій — моніторинг якості сну. Технологія Huawei TruSleep™ 2.0 з науковою точністю відстежує та діагностує 6 поширених проблем зі сном і надає рекомендації для кращого відпочинку. Huawei Watch GT 2 також підтримує функцію Huawei TruRelax™, яка допомагає позбутися стресу, записує зміни варіабельності ритму серця (ВРС) і показники рівня стресу користувачів.

 

Професійний моніторинг спортивних досягнень

Спортивний режим Huawei Watch GT 2 підтримує 15 різних видів фізичних активностей як на свіжому повітрі, так і у приміщеннях. Смарт-годинник надає точний аналіз даних для різних спортивних вправ, а також аналіз запису даних під час тренувань і подальші професійні рекомендації та поради. 

 

Помічник у повсякденному житті

Huawei Watch GT 2 оснащений динаміком та підтримує функцію здійснення дзвінків за допомогою Bluetooth, завдяки чому користувачі можуть приймати дзвінки навіть під час занять спортом. Серед інших переваг смарт-годинника — функції зберігання та управління музикою, які дозволяють завантажувати до 500 пісень. Huawei Watch GT 2 легко під’єднується до Huawei FreeBuds 3. 

 

Продажі новинки стартують 1 листопада у фірмових магазинах Huawei на вул. Хрещатик, 46, у торгово-розважальному центрі Києва «Городок», у ТРЦ «Фабрика» в Херсоні, а також у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована вартість новинки — 6 999 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.