Представлена компактна колонка Google Nest Mini

Компанія Google представила нову розумну колонку Nest Mini. Гаджет позиціонується як бюджетний гаджет для ознайомлення з можливостями голосового помічника «Google Асистент».

Nest Mini є повністю переробленим продовженням Home Mini. У Google попрацювали над апаратним і програмним забезпеченням, щоб посилити бас в два рази і поліпшити здатність Mini чути голос власника в галасливій обстановці.

На верхній панелі збереглися світлодіоди. Nest Mini автоматично регулює гучність помічника, новин і підкастів на основі фонового шуму. Колонка може стати центром всієї аудіосистеми будинку, а також послужити динаміком для аудіодзвінків через Google Duo.

Нагадаємо, що на Google I / O 2019 компанія розповіла, що лінійка розумних пристроїв Google Home перейде під бренд Nest, що випускає термостати, розумні камери та інші гаджети для дому.

Nest Mini зберіг класичні чорний, кораловий і світло-сірий варіанти, однак, у продажі з’явиться і модель з блакитним розфарбуванням. Колонку можна купити з 22 жовтня за ціною 49 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.