Google Pixel Buds: повністю бездротові навушники з «Помічником»

На івенті Made by Google 2019 американська корпорація анонсувала бездротові навушники Pixel Buds. Це перший аудіопристрій класу True Wireless від Google.

Навушники використовують Bluetooth для підключення, але технології дозволили збільшити радіус дії до «довжини футбольного поля». Сигнал пройде навіть через три кімнати будинку. Звичайно, пристрій підтримує роботу через «Окей, Google», швидко підключаються до пристроїв на Android 6.0+ і вміють на льоту перекладати текст через «Google Перекладач».

Технологія Adaptive Sound динамічно регулює гучність відтворення при переході з галасливого оточення в тихе, а акселерометр вважає голос власника по вібрації щелепної кістки навіть при розмові у вітряну погоду.

Pixel Buds пропрацюють від однієї зарядки 5 годин, вбудований в кейс акумулятор збільшить час автономної роботи до 24 годин. У Google акцентували увагу на маленькому розмірі навушників, при цьому не економлячи на якості звуку.

Навушники оцінені в 179 доларів і з’являться в продажі навесні 2020 року. Забарвлення – Clearly White, Oh So Orange, Quite Mint і Almost Black.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.