Рекламні зображення і подробиці про Google Nest Mini до релізу

Німецьке видання WinFuture виклало в мережу злиті рекламні зображення майбутньої розумної колонки компанії Google – Nest Mini. Оновлення гаджета, імовірно, вийде мінорним.

Підтвердилася рання інформація про те, що пристрій можна буде використовувати не тільки на горизонтальних поверхнях, але також і вертикально повісити, наприклад, на стіну. Для цього на задній панелі залишили спеціальну виїмку, яка легко зачепиться на невеликий гачок або цвях. Крім того, на картинках видно, що змінився і вхід для шнура – тепер це USB Type-C замість microUSB у Home Mini 2017.

Що стосується кольорів, то Nest Mini збереже класичні чорний, кораловий і світло-сірий варіанти. Але при цьому отримає прем’єрну блакитну розмальовку. Також, за словами співробітників WinFuture, Nest Mini удостоїться сучасного підключення через Bluetooth 5.0.

Апарат представлять вже сьогодні в рамках заходу Made by Google. Там же покажуть флагманські смартфони Google Pixel 4 і 4 XL, а також ноутбук PixelBook Go і навушники Pixel Buds 2.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.