Перший погляд на майбутній Redmi K30 з підтримкою 5G

Redmi провів у Пекіні зустріч з журналістами, де офіційно представив лінійку Redmi 8 і розповів про ще одну новинку. Генеральний менеджер бренду Лу Вейбінг оголосив про перший смартфон власного виробництва, який отримає підтримку мереж п’ятого покоління – Redmi K30.

За словами Вейбінга, пристрій буде підтримувати режими автономної (SA) і неавтономної (NSA) технологій 5G. Конкретна конфігурація розкрита не була.

З точки зору зовнішнього вигляду, Redmi K30 оснащується екраном з отвором для подвійної фронтальної камери, як і у вийшовшому в цьому році Samsung Galaxy S10 +. Але, на відміну від конкурента, гаджет Redmi отримає OLED-екран. На презентації був показаний лише один рендер, і, якщо судити по ньому, смартфон має лише невеликі рамки.

Redmi також оголосила, що співпрацює з Qualcomm для розробки дворежимного чіпа з 5G для своєї новинки. Передбачається, що в комплектацію пристрою увійде саме процесор Snapdragon 7250.

Крім цього, менеджер розповів, що смартфон не буде відноситись до середньобюджетної цінової категорії, але стане преміальним пристроєм з усіма сучасними технологіями. Про точну ціну не повідомляється, як і про офіційну дату виходу Redmi K30 на ринок.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.