Sony випустила PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro за божевільними цінами

Ще в 2012 році багато людей запевняли, що вже ось-ось настане такий момент, коли ігрові приставки стануть частиною історії, а їх в повній мірі замінять комп’ютери, смартфони, планшети та інші гаджети. Проте, зараз вже майже 2020 рік, але нічого такого не сталося. Навпаки, попит на такі стрімко зростає з кожним роком, тобто все більше коло людей віддає перевагу таким використовувати на постійній основі для того, щоб проходити будь-які ігри, а також боротися з іншими гравцями в мультіплеере. На радість всіх, хто любить консолі, вже в ось-ось на полиці магазинів надійдуть такі новинки від компанії Sony, як PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro, однак доступні вони виявиться по божевільними цінами.

До недавнього часу всі були впевнені в тому, що всі чутки про майбутню PS5 відносяться саме до неї, але все сильно помилилися. Відомий японський журналіст Сендз Нісікав, який багато разів повідомляв достовірну інформацію в рамках ігрової індустрії, розповів про те, що японська корпорація Sony вже випустила ігрову приставку наступного покоління, а доступна вона в двох версіях, обидві з яких і вийдуть на споживчий ринок в один момент часу, причому представлені вони також виявляться в один день. Йдеться про такі новинки, як PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro, які відрізняються один від одного розмірами, охолодженням, технічним оснащенням, зовнішнім виглядом і деякими іншими аспектами.

За даними журналіста, звичайна ігрова приставка наступного покоління виявиться орієнтована на роботу з дозволом Full HD і Quad HD, тоді як в моделі Pro ставку зроблять на дозвіл 4K Ultra HD, а також на часткову сумісність з 8K UHD. У зв’язку з цим, продуктивність двох консолей буде вкрай сильно відрізнятися один від одного, а просунутої конфігурації буде потрібно через це більш потужне охолодження, в зв’язку з чим її розмір виявиться більше. Відзначається, що купити PlayStation 5 покупці зможуть за $ 500, тоді як модель PlayStation 5 Pro обійдеться в $ 750. Цілком собі очевидно, що подібні розцінки є шалено високими, тому багатьом людям новинки виявляться просто не по кишені.

За словами журналіста, компанія Sony вже випустила пробну партію даних ігрових консолей, які вона надала розробникам ігор з різних ігрових студій, щоб вони почали створювати для PS5 фірмові відеоігри. Їх публічний анонс трапиться вже в першій половині 2020 року, а в продаж вони надійдуть під кінець року. На практиці це означає, що у інженерів японської корпорації є ще цілий рік на те, щоб доопрацювати такі новинки, як PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro, щоб вони виявилися позбавленими будь-яких недоліків і недоліків після запуску в продаж. Головне враховувати, що інсайдер може помилятися, тому як офіційних заяв із цього приводу від виробника ще не надходило.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.