Nomad Base Station Pro: працююча альтернатива AirPower

Компанія Nomad, що спеціалізується на аксесуарах для Android, представила пристрій, який може стати аналогом скасованого AirPower. Зарядна станція Base Station Pro здатна заряджати відразу три пристрої – два iPhone і навушники AirPods – на своєму корпусі.

«Килимок» підтримує бездротову технологію Qi, а максимальна потужність зарядки кожного пристрою становить 5 Вт – це означає, що отримати швидку зарядку Apple, навіть якщо її підтримують гаджети, не вийде. Живлення походить від 27-ватного адаптера через порт USB Type-C.

Nomad співпрацює з брендом Aira, який займається технологією бездротової зарядки FreePower. Вона дозволяє з’ясувати, де знаходяться пристрої, які потрібно зарядити. Технологія працює по всій поверхні планшета і незалежно від положення смартфона або кейса для навушників.

Дизайн Base Station Pro виконаний в тому ж дусі, що і всі бездротові зарядні пристрої компанії – алюмінієвий корпус зі спеціальною шкіряною обробкою. Вага «килимка» – 544 грами. У комплект поставки входить зарядний пристрій і кабель довжиною два метри.

Base Station Pro не підтримує Apple Watch, оскільки, Apple, як і раніше, використовує власний стандарт зарядки для своїх носимих пристроїв.

За словами виробника, зарядна станція повинна бути доступна «найближчим часом», проте, інформація про ціну поки відсутня. Приклади роботи пристрою можна подивитися на офіційному сайті Nomad.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.