DxOMark оцінила камеру Redmi K20 Pro на одному рівні з Google Pixel 3

Ресурс DxOMark виніс оцінку тильній камері смартфона Redmi K20 Pro. Флагман китайського виробника розташувався в рейтингу між Google Pixel 3 і iPhone XR із загальним результатом в 102 бали.

За фотографію смартфон отримав 108 балів: експерти DxOMark назвали камеру високопродуктивною в усіх тестах без явних недоліків. Передача кольору хороша в будь-яких умовах, хоча зрідка зустрічаються недостатня насиченість і легкий рожевий відтінок. Автофокус іноді дає збої і нестабільно працює, проте, в більшості сценаріїв працює точно.

При зйомці в умовах низької освітленості K20 Pro «відмінно» контролює шум і баланс білого, зате, при використанні оптичного зума помітні сильні шуми і втрату деталізації. Режим боке справляється зі своїм завданням.

При зйомці відео, за яку Redmi K20 Pro удостоївся 89 балів, передача кольору гарна тільки при записі на вулиці: в приміщенні зустрічалася нестабільність. Деталізація – одне з найслабших місць відео на K20 Pro, зате ефективно працює шумопоглинання.

Система стабілізації не дуже добре чинить опір руху при ходьбі або тремтінні рук, а система автофокусу швидко відпрацьовує і адаптується до нових умов.

Redmi K20 Pro має потрійну тильну камеру з основним сенсором 48 Мп (f / 1,75), телеоб’єктивом 8 Мп (f / 2,4) і ультрашироким датчиком на 13 Мп (f / 2,4). Смартфон уміє записувати відео в 4K при 60fps, має лазерний автофокус і подвійний спалах.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.