Xiaomi випустила стабільну прошивку MIUI 11 для найпопулярніших смартфонів

В кінці вересня цього року, 24 числа, компанія Xiaomi офіційно публічно представила громадськості прошивку MIUI 11, розповівши про ті нововведення, які вона разом з собою принесла. У числі таких, якщо кратно, виявилися підтримка темної теми оформлення, розширені функціональні можливості режиму Alyways-on Display, програми Mi Work і Mi Go для мандрівників, новий системний шрифт, перероблений зовнішній вигляд інтерфейсу, підвищена швидкість роботи, збільшена автономність і посилена система захисту . Все це доповнюється новими анімаціями, іконками, звуками і іншими елементами, завдяки яким нова ОС відчувається зовсім інакше, ніж раніше.

Сьогодні, 11 жовтня 2019 року, китайська корпорація Xiaomi випустила стабільну прошивку MIUI 11 для найпопулярніших смартфонів, власники яких вже можуть її встановити. Йдеться про китайської версії, але зате фінальної, в якій немає ніяких багів і недоліків, принаймні розробникам бренду про таких нічого невідомо. Новітнє програмне забезпечення поширюється «по повітрю», а щоб його встановити досить запустити «Налаштування», після чого відкрити розділ «Оновлення ПЗ» і перевірити доступність нової операційної системи. Якщо така є, слід її завантажити і встановити на свій електронний пристроїв, а весь цей процес займає менше ніж півгодини.

Встановити стабільну версію цієї операційної системи, починаючи з сьогоднішнього дня, можна на такі популярні моделі смартфонів, як Xiaomi Mi 9 SE, Mi 8 SE, Mi Max 3 і Mi Mix 2. Раніше вона вийшла для Xiaomi Mi 8, Mi Mix 2S, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro і Redmi 7, а також Redmi K20. Власники всіх цих моделей вже можуть легко і просто зробити установку прошивки MIUI 11 на свої мобільні пристрої, тим більше що доступна така безкоштовно. Головне враховувати, що китайська версія ОС не містить в собі будь-яких сервісів Google Play, і встановити такі на неї офіційно не можна. Крім того, вона не має підтримки російської мови, тому користуватися всією системою доведеться китайською або англійською мовами.

Сама прошивка важить близько 1 ГБ, в зв’язку з чим її завантаження не займе багато часу, але щоб зайвий раз не витрачати інтернет-трафік краще завантажити її саме через Wi-Fi, а не через мобільний інтернет. Новітнє програмне забезпечення в особі прошивки MIUI 11 буде оновлюватися до кінця літа наступного року. Такі апдейти будуть спрямовані на виправлення богів і недоліків, а також, крім того, на розширення доступних в даний час функціональних можливостей. Глобальна стабільна версія цієї ОС побачить світло в кінці нинішнього місяця, тобто вже через 2 – 3 тижні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.