Samsung готує доступніші версії Galaxy S10 і Galaxy Note 10

Компанія Samsung незабаром анонсує смартфони Galaxy S10 Lite і Galaxy Note 10 Lite. Про це повідомляє портал DroidShout з посиланням на авторитетного існайдера Ішана Агарвала.

Судячи з усього, південнокорейський розробник планує випустити дві моделі під номерами SM-G770F (Galaxy S10 Lite) і SM-N770F (Galaxy Note 10 Lite). За інформацією джерела, обидва смартфона будуть більш спрощеними і доступними версіями флагманів компанії, представлених в цьому році.

Якщо вірити повідомленням, Galaxy S10 Lite матиме ті ж характеристики, що й у майбутнього Galaxy A91, хоча джерело також допускає інше найменування пристрою – Galaxy S11 Lite. Так, як вже відомо, що Galaxy A91 отримає швидку зарядку з потужністю до 45 Вт, можна припустити таку ж функцію в Galaxy S10 Lite.

Galaxy S10

Galaxy Note 10

 

Galaxy S10 Lite і Galaxy Note 10 Lite призначені для європейського і азіатського ринків. Про те, коли будуть представлені смартфони, не розкривається.

Захід заплановано на третій тиждень лютого наступного року, орієнтовно на 18 лютого – за п’ять днів перед конференцією MWC 2020. Samsung офіційно цю інформацію ще не підтверджувала.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.